tirsdag 13. oktober 2020

Konfirmasjon

Da var konfirmasjonen til yngstebarnet gjennomført! Det var jo litt mer spenning knyttet til det å planlegge og arrangere denne gangen pga korona-situasjonen, men heldigvis gikk alt smertefritt! 

Selv om det er VELDIG mye jobb å brodere og montere bunad, er jeg stolt og glad for å ha gjort den jobben for begge jentene våre. Kjærlighet i hvert sting 💗

Konfirmanten selv hadde fått mye inspirasjon til dagen på Pinterest, bl.a en slikt velkomstskilt ved inngangen til lokalet. Jeg laget staffeliet av lekter, og platen av en bit kryssfinér naboen hadde liggende. Begge deler er beiset med Butinox i fargen "1016 Eventyr". Teksten har jeg skåret i vinyl med Silhouette Cameo (pil er redigert inn etterpå for å dekke over konfirmantens for- og etternavn), mens blomster og blader fra Gjenbruk er limt på som dekor.

Vi valgte å dekke langbord i E-fasong og ha en stol ledig mellom hver familie/kohort. Litt om pynten:

-  Strieløpere midt på bordet: Viking jutestrie 9,9m2 fra Felleskjøpet klippet i 30 cm brede strimler med påsydd sikksakk-kant for ikke å rakne.

- 7 blomsterfat: sirkeloasis (kjøpte 8 store blokker på nett og skar i fasong) med chrysantemum, roser, eukalyptus og brudeslør (kjøpte potteplanter og buketter på Coop). Flytelysene lå i IKEA-glass (365+, 20/3+/40cl)

Velkomstdrikken var Mozell og Fun light Passionfruit Rhubarb. Gjestene fikk ta hver sin glassflaske med rosegull lokk og sugerør. (kjøpt på tilbud på Tilbords før sommeren; 39 kr for 6 flasker). Navnene på flaskene er skåret ut i rosegull vinyl med Silhouette Cameo).


Etter mye leting fant jeg endelig peachrosa middagsservietter på NorEngros. De ble brettet som bestikklomme. Det fine med å ha flate servietter er at det ikke er noe problem å brette dem på forhånd og oppbevare dem oppå hverandre i en eske. Hver gjest fikk også et menyark i servietten, slik at de kunne se hvilke retter fra koldtbordet som passet sammen.

Konfirmanten fant et bilde av hvilken kake hun ville ha. Dette ble resultatet. Perfeksjonisten i meg ble ikke fornøyd, men konfirmanten var fornøyd... To sjokoladekaker, 3 lag glasur inni, hvit sjokoladeglasur rundt, og hvit sjokolade farget rosa på toppen og til drypping. Makroner etter oppskrift fra Pascal og pikekyss etter oppskrift fra thekithcn.Tårnkaka ble enkelt pyntet denne gangen: la en eføy-streng rundt nede, og satte en stor rose på toppen. Noen av cakepopsene ble dekorert som roser med rosafarget smørkrem. Populært blant de yngre barna!

All done arranging our youngest daughter's Confirmation. So much planning, so much love in the time spent and the crafts and cakes made 💗 And what a wonderful day it turned out to be!! #blessed

Ingen kommentarer: