onsdag 26. februar 2020

Strikkede kjøkkenkluter

Det har blitt litt lengre mellom blogginnleggene i det siste. Det er ikke fordi jeg ikke lager noe, men fordi jeg er midt i et håndarbeid som tar lengre tid og ikke kan publiseres som ferdig produkt før en god stund... Yngstejenta er nemlig konfirmant til våren, og jeg holder på med bunaden hennes. Broderingen er ferdig, og monteringen er i gang 😃

 Innimellom trenger jeg jo likevel noe småtteri-håndarbeid som enkelt kan tas med og som kan benyttes i sosiale sammenhenger. Siden jeg hadde noe Paris-garn fra Drops liggende, ble det fire nye kjøkkenkluter. De ble strikket i samme mønster som de forrige i dette innlegget.

Ellers har vi helt fantastiske langrennsforhold 10 minutters kjøring hjemmefra, og jeg lar meg lett lokke til en tur dit også i stedet for å sitte inne med håndarbeid🌞

Since I'm in the middle of embroidering and assembling our youngest daughter's national costume for her Confirmation this spring, I haven't really been crafting a whole lot of other projects. Hence there has also been less blogging. In-between, however, I've needed smaller "bring-along" projects, something I could also do while being social, for instance. Knitted kitchen cloths serve the purpose 😃 Same pattern as the ones in this blog post.

Additionally, the cross-country skiing trail not far from our home also lure me out of my crafting cave these days 🌞

2 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Kluter er alltid greit å strikke. Kjekt med litt sånn strikk innimellom når du syr bunad. Det ser fint ut med snø og skiløyper, vi har bare sett vinter og snø på bilder iår her i Østfold.

Englemor sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.