søndag 1. mai 2016

Vårfugl i bur

På forrige ukes barneklubb laget ungene vårfugler i papirbur. Inspirasjon fra Holly's Arts and Crafts. Det viktigste jeg har lært etter mange år med hobbyaktiviteter på barneklubb, er at alt flyter lettere hvis man har forberedt seg godt og gjort alt klart. Med utgangspunkt i denne lærdommen, hadde jeg altså med alle papirdelene (fulger, bunnkant og bur-spiler) ferdig klippet.

Ungene fargela fuglene på begge sider, teipet på fjær, limte de fem spilene på bunnkanten (obs: ikke helt ut til kantene, for da blir de for tett sammen når bunnkanten foldes sammen), limte sammen bunnkanten i siden, og limte så sammen spile etter spile på toppen. Vi brukte binders til å holde sammen de limede skjøtene mens de tørket. Fuglene er festet med sytråd, og siden vi måtte bruke en butt nål (fordi den spisse brakk...), endte jeg med å hjelpe de fleste ungene med akkurat den biten :-)

Fuglemal: Jackie Torres. Bunnkant: 33x3,5cm. Spiler 21x1,5cm. Takk og lov for papirkutter!


The kids at Children's Church made these wonderfully vernal birds in cages last week. Inspiration from Holly's Arts and Crafts :-)

Ingen kommentarer: