fredag 1. april 2016

Oppvaskkluter med tusjdesign

På barneklubben denne uka tegnet ungene design på oppvaskkluter. Jeg hadde tenkt å kjøpe stoff-tusjer (fabric marker) på Biltema, for der har de solgt en pakke med 10 gode tusjer til ca 25 kroner tidligere. Dessverre førte de ikke varen lenger, men jeg hadde private tusjer jeg kunne ta med. For andre interesserte kan man finne slike tusjer i leketøysbutikker/evt på nettbutikkene deres (f.eks Crayola-tusjer).


Jeg delte opp hver klut i fire mindre kvadrater, så av hver pakke til 10 kroner ble det 40 kluter. Grei materialpris, det :-) Dermed fikk ungene også designe flere kluter, og det syntes de selvsagt var kjekt.


Det ferdige designet må fikseres med strykejern, men det ba jeg ungene gjøre hjemme, siden det var litt upraktisk å ta med den store strykejernskolben min. 10 sek på temperatur tilpasset klutmaterialet.

Simple, creative and cheap activity at the Kids' Church this week :-) Using fabric markers, the kids designed dishcloths. Fixing the motifs with an iron was homework, since it was too inconvenient to bring my steam generator iron.

Ingen kommentarer: