tirsdag 7. april 2015

Nancy-kofte

På nyåret strikket jeg meg en Nancy-kofte. Samme kofte som veeeeeldig mange andre strikker for tiden, bare at jeg brukte det gamle mønsteret (gratis hos Sandnesgarn), der strikkefastheten er 23 m istedet for 27m på det nye mønsteret. Garnet er Rubin fra Sparkjøp.

Jeg er en blåmann. Sånn er det bare. Tenkte likevel at jeg skulle velge noen andre farger for en gangs skyld, men nå når koften er ferdig, er jeg ikke fortrolig med fargevalget... Jeg synes fargene passer godt sammen, men jeg kler dem ikke. Ender nok med å selge den enten på Facebook eller finn.no.

Koften er tilpasset min størrelse, så jeg strikket bolen str S og ermene str M. Kunne nok valgt S der også, for de er mer enn vide nok. Strikket også ekstra ermelengde. Alt i alt er kofta kjempefin og pent strikket, men disse fargene, disse fargene...

I've knitted a 'kofte' (Norwegian word for woolen jacket) for myself. I love both the pattern (free from Sandnesgarn) and the size, but I now realize that I'm not comfortable in these colours... I'll probably end up selling it ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.

Hvilken farger er det du har brukt på koften, og hvordan var kaliteten på garnet? :)

Englemor sa...

Kofta er strikket i Rubin 417, 420, 428 og 480. Jeg har strikket flere gensere i dette garnet, og har alltid vært fornøyd med kvaliteten. Lykke til med egen strikking!

Torill Scharning sa...

Kofta er supet

Englemor sa...

Takk for det, Torill :-)