fredag 3. februar 2017

Øredobbstativ til morsdag

Det nærmer seg morsdag, og ungene på barneklubben laget morsdagsgave denne uka; et øredobbstativ av klesklyper og ispinner:


Materialer og utstyr: fire halve klesklyper, to ispinner, limpistol, drill med 1.5mm bor, og spraymaling.


Vi limte først føttene sammen. Når den andre foten ble montert, la vi den oppå den første, for å se at vinkelen ble lik på begge bena. Så drillet vi 6 hull på ispinnen, to og to sammen med passelig avstand pr hullpar. Tilslutt limte vi ispinnene på føttene.

Jeg hadde kjøpt en boks spraymaling, men for aktiviteten sin del, kunne ungene like gjerne fått male stativet med maling og pensler. Mulig vi måtte boret litt større hull da, siden noe av malingen kanskje ville gjort hullene mindre.

Jeg hadde kjøpt (veldig) billige øredobber på januarsalget, og disse delte jeg opp parvis, så fikk ungene to par øredobber som de kunne sette på stativet når det var tørt.


Mother's Day is coming up, and making an earring stand was this week's craft activity at the Kids' Club at church. I had even bought earrings for the kids to place on the stand. I'm sure the mothers will be thrilled with this gift :-)

Ingen kommentarer: