søndag 3. mai 2015

Supporter-pannebånd

I går var det sesongåpning for eldstesnuppas fotballag. Kjekt for dem og kjekt for supporterne! I går kjørte vi 1 time og 20 minutter til bortekamp, men likevel vil flest mulig bli med og se på. En sosial og veldig trivelig gjeng å være sammen med :-)

Under gårsdagens kamp, som resulterte i 4-1-seier for våre jenter, var vi innom alle årstider... På bildet snør det, men ikke lenge etter var det blå himmel og sol. Forsvarsklippen vår er helt til venstre i bildet. I andre omgang ble hun flyttet frem og kvitterte med en scoring :-)

For et par uker siden strikket jeg pannebånd i draktfargen, til kalde dager på sidelinja :-) Jeg brukte dobbelt babyullgarn og pinne 4,5 med 18 oppleggsmasker. Så strikket jeg perlestrikk 110 omganger og masket sammen midt bak. Et nøste var akkurat nok til to pannebånd.

Soccer season is finally here! Our eldest daughter played her first match with her team yesterday, and they won 4-1. Due to unstable weather, we might have all seasons in one match, there's snow in the first picture! I have prepared for this by knitting a headband in the color of the club's soccer shirts. I cast on 18 stitches with double baby woolen yarn (gauge 31 stitches = 10 cm) on needle 4,5 mm. The pattern is moss stitch for 110 rounds, and then I stitched the ends together.

Ingen kommentarer: