fredag 8. mai 2015

17.mai-rosetter

På barneklubben på onsdag hadde jeg med silkepapir i nasjonalfargene, og ungene fikk lage rosetter til å pynte med på 17.mai. Inspirasjonen er de hel-gule blomstene fra FabArtDIY (bilder med fremgangsmåte: trykk på linken), men ved å legge ulike farger oppå hverandre får blomsten et annet uttrykk.

Denne rosetten som ei lita snuppe laget ble kjempefin!! Rosettene vil bli ulike alt etter hvor mange ganger man bretter papiret og hvor tette og lange snitt man klipper.

Ettersom det er ulik mengde av nasjonalfargene i flagget, klippet jeg silkepapiret i ulike størrelser. Den blå er halvparten av den rød, og den hvite er halvparten av den blå. Fant ut at det ble passelig størrelse å brette det hvite arket 1 gang, det blå to ganger og det røde 3 ganger. Etter å ha stiftet midtkrysset, brukte vi ei glasskål til å tegne en sirkel rundt.
Didn't these red, white and blue rosettes turn out just great? The kids at Children's Church made these as decoration for the Norwegian National Day on May 17th. I was inspired by the yellow flowers by FabArtDIY.

Ingen kommentarer: