søndag 20. oktober 2013

Kjempeenkel sjokoladesaus som stivner på is

Søndagsdesserten i dag ble impulsiv... Vi hadde flere isbokser som var halvfulle. Men i skapet sto det ingen flasker med sauser. Joda, vi hadde mye annet godt til isen også, men saus hører jo med :-)
På pinterest har jeg lagret Whipperberrys oppskrift til sjokoladesaus som stivner på isen, så da fikk jeg anledning til å teste ut den. Kjempegodt og kjempeenkelt! Og i tillegg helt uten tilsetningsstoffer, kan jo ikke bli bedre :-)
Smelt 1 ss kokosnøttolje (min er kjøpt på asiabutikken i sentrum) og tilsett 100g kokesjokolade. Rør over svak varme til alt er smeltet. Jeg brukte mørk kokesjokolade, og syntes det var kjempegodt. Ungene ville hatt den litt lysere, så neste gang prøver vi kanskje med halvparten lys kokesjokolade.
We made Whipperberry's magic shell for our icecream today. Super easy and super yummy! :-)

Ingen kommentarer: