onsdag 26. juni 2013

Barnekjole

For dere som trodde dere hadde kommet feil; ja, jeg har forandret litt på bloggen :-) Tittelbildet er satt sammen i photoshop, og fontene heter angelic war og vivaldi. Dessuten, husbonden har utrolig mange flotte kvaliteter, men å kjøpe blomster er ikke en av dem... Så rosene har jeg kjøpt selv :-)

Sånn ellers har jeg endelig begynt å strikke litt igjen! Har vært smått rastløs noen kvelder de siste ukene... Skal blogge strikkingen når verket er ferdig.

Ettersom jeg ikke har noe skjørtestoff til å sy damekjoler akkurat nå, fant jeg ut at jeg kunne bruke noe restestoff og sy jentekjoler til julemessa. Har foreløpig en ferdigstilt:

Størrelse 6 år med svart stretchskjørt, turkis chenille til overdel og mønstrete bomullsstoff til ermer.
Yes, you did come to the right blog, I've just changed the templates and settings for the blog ;-) The picture is photoshopped using the fonts angelic war and vivaldi. Since I don't have enough fabric to sew women's dresses right now, I figured I could make some for the Christmas fair in girl sizes from the surplus fabrics. This one is European size 116 (6 years).

Ingen kommentarer: