torsdag 4. april 2013

Vel hjemme og back in husmor-business

Da er det 2 måneder lange eventyret vårt i Australia over. Det var en fantastisk reise med mye familietid, mange opplevelser og gode temperaturer :-)

Ungene er nå tilbake til vanlig hverdag med offentlig skole og lengre dager, og jeg har formiddagene for meg selv igjen. Og kjøkkenet! I dag var den store bakedagen etter nesten ingen baking på 8 uker :-)

Endelig ordentlig grovbrød! I Australia levde vi på svampeaktig kjøpebrød med laaang holdbarhet...
Hjemmelaget Oreo-kjeks etter oppskriften til My Kitchen Addiction. Jeg synes deigen ble vel smulete og vanskelig å kjevle, så jeg knadde inn ca 2 ss melk. VELDIG gode kjeks!
Og tilslutt tantes gode knekkebrød. Nesten halvparten ble spist opp til frokost i dag, for hjemmelagde knekkebrød er noe som hele familien gjerne spiser.
 Our 2 months family adventure is over. Australia was great with lots of family time, memorable experiences and pleasant temperatures :-) Now that we're back on track with our everyday rhythm with kids at school and hubby at work, I get to spend my mornings just as I please. Having cooked in porely equipped kitchens these past months, the urge to bake was finally satisfied today. Proper wholemeal breads, Oreo biscuits (recipe from My Kitchen Addiction) and aunty's crispbread.

Ingen kommentarer: