tirsdag 8. januar 2013

Baderomsoppussing

Til dere som er interessert i vårt dagligdagse liv: les videre. Til dere som kun er interessert i hobbyinspirasjon: velkommen tilbake i morgen :-)


Da vi flyttet inn i huset, sto originalinnredningen fra 1988 fortsatt på badet. Vi malte de trehvite sjalusidørene hvite og satte på porselensknotter og tenkte at det fikk duge en stund. Og det har det jo gjort! Men nå var den matte og nedslitte vasken og servantskapstoppen med avskallet folie modne for utbytting!

Vi gjorde det forholdsvis enkelt ved å la flisene på gulv og vegger være, og så byttet vi til IKEA-innredning og små marmorflis over servantskapet. Med tre veggskap (speil - vanlig - speil), fire skuffer og et høyskap har vi rikelig med plass :-) Vi er veldig godt fornøyd!


The original bathroom was still in place when we bought the house two years ago. Even though it worked ok, it was clearly worn, and now was the time to replace it. Both washstand, basin, tapware and cabinets were bought at IKEA. 1" marble tiles complement the bathroom ware, and we are really satisfied!

Ingen kommentarer: