lørdag 21. juli 2012

Ferieglimt

Vi er vel hjemme fra ferie. Etter å ha kommet til bunns både i skittentøyskurven og ute i hagen, satser vi nå på å ha rolige uker frem mot skolestart :-)

Ferien startet i vår kjære vestlandsbygd. Ungene lekte med gode barndomskamerater, prinsen fikk ønsket om "fiskebursdag" på kaia oppfylt, jeg gikk på fjelltur med venninner, eldstesnuppa lå over hos ulike venninner osv osv. Alt i alt: en pangstart!
 Etterpå dro vi til svigers på Jæren, og under oppholdet besøkte vi bl.a det nye lekelandet. Populært :-)
I fjor testet vi Fårup sommerland i Danmark for første gang. Da vi spurte ungene i år hva de hadde mest lyst til, var Fårup svaret! Så da tok vi en heisa-dagstur fra Kristiansand. Kan varmt anbefale Color Line's sommertilbud, vi betalte ca 1000 kr for overfart med bil og 5 personer inklusive inngang i parken. Hvilke parker i Norge slår den prisen?!? Joda, det er travelt og slitsomt med dagstur, men ungene sovnet på ferja hjemover og sov da vi bar dem ned i bilen igjen, så det gikk veldig bra egentlig!
En vakker sommerkveld opplevde vi Kaptein Sabeltann-showet i Kristiansand Dyrepark. Spennende for liten og stor, spesielt pyro-effektene...
Tradisjonene tro (for 7.gang...) hadde vi ei uke på Lyngdal Bibelcamp. God bibelundervisning, kjekt barneopplegg og til om med et par stranddager! Vi ferierte sammen med to vennefamilier, og en kveld fikk ungene oppleve krabbelysing og koking for første gang. Takk til B.A og M for bra initiativ! Ellers dukket plutselig fantasidyret og Superblink-maskoten Linkus opp sammen med barnekoret på avslutningsmøtet. Og sannelig overrasket eldstesnuppa oss med å fremføre en dans til en sang sammen med ei venninne på det møtet også! Syns de var veldig tøffe :-)
Even though the weather has been more autumnal than summerly, we've had a wonderful vacation! We've met lots of friends, travelled several places and attended exciting activities.

Ingen kommentarer: