lørdag 2. juni 2012

Brownie-ostekake med bringebærfromasj


Ettersom vi ventet besøk både fredag og lørdag denne helga, forberedte jeg litt kosemat. Jeg hadde lyst til å prøve Hummingbird Bakery's brownie-ostekake med bringebærkrem, og oppskrift fant jeg her. Bringebærkremen ble gjort om til mousse ved å løse opp 5 plater gelatin i 1/2 dl av bringebærsafta fra de frosne bærene og piske eggedosis av 4 egg og 2ss sukker i tillegg til den opprinnelige oppskriften. Det er GODT mulig at dette er min nye yndlingskake :-)

Since we expected visitors both on Friday and Saturday this weekend, I prepared some edibles. I've been wanting to make the Hummingbird Bakery's Cheesecake Brownie with whipped raspberry cream, and I found the recipe here. I added gelatin and four beaten eggs to turn the cream into mousse. Can't but LOVE this cake!

1 kommentar:

Nenne sa...

den så god ut ja...tar du mot bestilling kanskje???:))