onsdag 17. august 2011

Første skoledag!Så kom dagen som minste-prinsessa vår har ventet på: første skoledag! På frokostbordet sto flagget som har vaiet på første skoledag til de to eldste også, og vi feiret med nystekte scones og sjokomelk :-) Skolejenta var nydusjet og i den nye skolesekken lå prinsessematboksen og penalet med nykvessede blyanter. God start på en stor dag :-)Her er en del av klassen på 27 elever, prinsessa vår sitter bakerst.First day at school for our youngest daughter! We had a great start at the breakfast table, and we celebrated by eating freshly baked scones, drinking chocolate milk and flying the Norwegian flag. Then our princess proudly took her school bag and set off to school, as if it was the most natural thing to do. Even though she could hardly sleep last night... I'm so proud of her!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Olene! ser ut som du har hatt en fin skoledag! Jeg har også hatt en fin dag!! Veldig morsomt å begynne på skolen....endelig!! Vi er 8 i klassen. Håper du kommer på besøk snart! Klem fra Elida

Åshild sa...

-tenker det var stas å begynne på skolen! Flott sekk du hadde fått! Her i Khovd blir det en stund til skolen vår starter, vi venter på at lærer m fam kommer flyttende. Så det blir nok september før vi er i gang, men med Kjetil som lærer blir det supert!