mandag 13. juni 2011

BarselsbesøkIdag har eldstejenta og jeg vært på barselsbesøk på sykehuset. Det var veldig kos! Vi fikk treffe ei herlig og fantastisk våken jente. Jeg hadde med en Mille og Bertram jakke str 0-3 mnd i gave til keiserinnen. Den er strikket i egyptisk bomull/Drops Safran, og det gikk med under ett nøste av hver farge. En brun og deilig velurbukse fra Lindex passet godt til fargene :-)På bildet under har nurket jakken på mens hun hviler i fanget til storebror.Og så tok vi med noen vaniljemuffins som kosemat :-) Pyntet med solbærfrosting, lavendelfarget sukker og hvite sjokoladestjerner.Jenta mi fikk være med å kle på babyen, det var stor stas :-)Takk for at vi fikk komme!!


My oldest daughter and I went to the hospital to visit my friend who's my daughter's christening sponsor. She just had her third child. I brought a Mille and Bertram jacket size 0-3 months knitted with the Egyptian cotton yarn Drops safran. It took less than a skein of each colour.
We also brought yummy vanilla cupcakes ;-)

1 kommentar:

Åshild sa...

- og tusen takk for besøket! Den nydelige jakken hadde hun på seg da vi reiste heim fra sykehuset, og cupkakes-ene forsvant utrolig fort...