torsdag 15. oktober 2009

Bursdagsmann, barselstøfler og dukkelue/-skjerf

Først: vel overstått til husbonden som fylte år for to dager siden! Mer hektisk "bursdags-dag" har vi vel knapt hatt i huset, men vi rakk iallefall en liten kakebit som dessert etter middag :-)


I høstferien ordnet jeg meg med "bilkjøringshåndarbeid", dvs at det måtte være forholdsvis enkel strikk. Disse tøflene fra Calista Yoo er lette å strikke (litt for lett, kjedelig i lengden...). På det blå paret laget jeg en hullbord, slik at jeg kunne tre i silkebånd. Rekner med at de sitter litt bedre på foten da. Begge parene skal sendes til venner som har fått hver sin gutt nå i høst.

Ellers har den berømmelige dukkegarderoben blitt utvidet med ei lue og et skjerf. Skjerfet er rillestrikk i Gjestals Orkide luxuspels, mens lua er strikket i Superwash fra Trysilgarn med et par omganger luxusgarn mellom vrangborden og mønsterdelen.
First of all: a belated congratulation to my husband who turned one more year two days ago! We had a hectic day, but we had some cake together as dessert after dinner :-)
I made Calista Yoo's baby booties during our autumn break. They are gifts for two newborn babies of friends of ours. Additionally, I've knitted a scarf and a hat for the doll.

1 kommentar:

Åshild sa...

Hei!
Gratulerer til mannen i huset på etterskudd! Og takk for trivelig kommentar på bloggen. Vet du, nå har Solveig et par av de søte "englevottene" du har lagt ut på bloggen her takket være din mor! Vi fikk nettopp besøk fra Norge, så da ble det litt "julekveld".Ha en fin uke!