onsdag 29. juli 2009

Sommerminner / Summer memories

Først av alt: gratulerer med 7-årsdagen igår til prinsesseengel! Vi skal ha familieselskap på søndag, og to barneselskap over helga, så da kommer det nok kakebilder...

For venner og kjente rundt omkring som er mer interessert i familiebilder enn håndarbeid: dette er et innlegg for dere :-)
Flott 7-åring ved utsikten til Vøringfossen.


Vi startet ferien vår i Lilleputthammer. Sol og lite folk gjorde parkdagen perfekt!

Bumpebåtene i Lilleputthammer var ikke bare morsomme å kjøre, de var også flotte å se på!


Et formiddagsbad i Skarsjøen sammen med mamma og pappa. Herlig!!

På campingplassen i Fagernes var det en kjekk lekeplass. Der fikk forresten prinsesseengel ei venninne fra Tyskland, så da fikk jeg være litt tolk :-)


Vi besøkte hytta til husbondens moster på Jelsa i Ryfylket, og der spiste vi bl.a nystekte lapper. Herlig! Takk for oss, dere er alltid så gjestfrie!


Englegutten fant en sjarmerende prins i gresset utenfor hytta...


Hver gang vi er på Jelsa tar onkel K oss med på en båttur. Lille-engel nyter sjølivet!


Camptivoli på Lyngdal bibelcamping: husbonden prøvde bruskassestabling og vant voksenklassen! Vel, det var ingen andre voksne som prøvde, faktisk, men han stablet 19 kasser, like mye som vinneren fra barneklassen. Ungene var umåtelig stolt av verdens tøffeste pappa!


Lille-engel og søskenbarn S koser seg i vannkanten på Lyngdal.


De to siste ukene av ferien hadde jeg ikke strikketøy, men jeg satt ganske ofte sånn... Har gitt opp å komme ajour med fremkalte bilder og album, så jeg har laget fotobøker heller, ei for hvert år. Er ferdig med 2007, og gjorde ferdig 2008 i forteltet til campingvogna på kveldene etter at ungene var lagt (og før de sto opp - deilig med syvsovere i ferien!).


På hyttebesøk utenfor Mandal en dag hos familien P.

Besøk av toastmasterne fra bryllupet vårt med barna deres. Kjekt å se hvor godt barna leker sammen selv om det er for sjelden vi treffes! Satser på leir i november :-)

Ingen kommentarer: