fredag 26. juni 2015

Supportertopper og klar for fotballcup!

Neste uke er vi klar for eldstejentas årlige høydepunkt i sommerferien; fotballcup i Sverige!

For en stund tilbake fant jeg flere biter av dette grønne og lette stoffet i billigkroken til Stoff&Stil. Fargen er akkurat lik fargen på fotballdraktene til klubben vår :-) Jeg kjøpte med nok stoff til å invitere de andre fotballmødrene til sydag i det flotte klubbhuset vårt. Vi hadde en effektiv og veldig trivelig dag sammen for et par uker siden, og jeg lærte damene å sy slike draperte topper.
Det ble mye stoff til overs, så jeg har sydd t-skjorter til kjekken og kjekken junior også.

Minstesnuppa fikk en tubetopp med elastisk rynkning over brystet.
Minstesnuppa ble så glad i hårbåndet som jeg sydde til 17.mai, så jeg sydde et supporter-hårbånd også. Skråbånd og paljettbånd fra Stoff&Stil.
Jeg klippet 48cm skråbånd, samme lengde paljettbånd og 6 cm elastikk. Først brettet jeg ut skråbåndet og sydde fast paljettbåndet midt på. Deretter sydde jeg fast elastikken i hver ende, med en stikning på rettsiden etter å ha brettet inn kantene på skråbåndet. For at skråbåndet ikke skulle brette seg ut, sydde jeg en stikning langs kanten på begge sidene.

We're all set for next week's soccer cup in Sweden! Our oldest daughter will be playing, and the rest of us will be cheering for her in our new supporter outfits :-) I found this light and cheep fabric a while ago, and I invited the other moms to a sewing session. They learned how to sew draped tops, and they did great! As acessory I made a sequined headband for my youngest princess :-)

3 kommentarer:

Birte sa...

Kjempestilligt, Kristin! Håper det blir mange seirer. Skulle gjerne lært å sydd den fine toppen din! God sommer!

Englemor sa...

Takk, Birte! Skulle gjerne tatt en Vågen-tur med sydag for de flotte damene der nede :-)

Berit M sa...

Skulle virkelig ønske jeg bodde i nærheten av deg så jeg kunne bli med på sykurs;-) Det var forresten veldig kjekt å treffe deg og dine i går. Minstesnuppa kunne jeg tatt med meg hjem, hun var virkelig både festlig og skjønn:-) Klem