lørdag 17. januar 2015

2015 kalender

Vi hadde en god semesteroppstart for barneklubben i uka som var. Ungene fikk høre om Nikodemus' møte med Jesus, der han ble møtt med kanskje Bibelens mest kjente vers:

For så høyt har Gud elsket verden, at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. (Joh. 3,16)

Dette verset gjald i år 30, og det gjelder inn i 2015.

Når vi nå går inn i det nye året, fikk ungene lage hver sin kalender på hobbyrommet. Design is yay har en gratis nedlastbar kalender med flotte og fargerike illustrasjoner! Jeg redigerte den bare litt i photoshop slik at ungene får norske måneder og dager. I tillegg laget jeg rutene kvadratisk.

Etter å ha klippet ut kvadratene, satte ungene kalenderkortene i et tomt cd-cover (selges til 30kr for 5 stk på Biltema). Fremsiden sattes motsatt vei bakerst.The kids at Children's Church this week made calendars for the new year. I found a wonderful and printable one on Design is yay. Just had to photoshop the text into Norwegian, even though I'm sure most of the kids have learnt that much in English class at school...

Ingen kommentarer: