torsdag 26. juni 2014

Fotballkake

Det nærmer seg fotballcup, og både spillere, støtteapparat og vi i heiagjengen gleder oss :-) I fjor overrasket jeg laget med supporterkake, og noen hintet om det ble noe i år?!? Joda, liker enhver anledning til å bake og pynte kaker, jeg! Kaken er frosset og klar til å tas med.

Jeg ganget oppskriften på sjokoladekake med 1/3 og stekte en kake i rundform str 24cm og en halv ballkake. Bredte sjokoladeglasur på begge kakene, før ballkaka fikk et ekstra lag med melisglasur. Mønsteret til "lærdelene" fant jeg på flickr, og jeg printet dem ut i 9x13cm uten tilpassing av ramme.
Kanten nederst skal forestille gress. Den er laget av hvit smørkrem som er farget grønn og deretter sprøytet med Wilton tip 233. Restene ble brukt til skrift rundt ballen. Neste gang tar jeg til side litt hvit smørkrem før farging og brer ballen med det istedet for melis. Tror ikke lærdelene siger like mye da.
It's time for the annual football tournament for our eldest daughter, and since I made a cake for the team last year, comments and hints have been made about a cake this year too. I'm happy to do it :-) Now it's finished, frozen and ready to bring!

1 kommentar:

Nenne sa...

Herlighet kor flink du e altså, du må vurdere å begynn med herre på heltid du!