tirsdag 5. november 2013

Bursdagsselskap og hobbykveld

I går var tre venninner samlet for å feire bursdagen til vertinna. I samme slengen hadde vi hobbykveld for julemessa :-) Vi dekorerte bl.a fyrstikkesker, og laget 3D-julekort:

Inspirasjon til dette kortet fikk jeg fra et bilde på nettet et sted. Har dessverre ikke noe link så jeg kan ære den som æres bør... Siluettene fant jeg på nett, redigerte dem så litt i photoshop, og skrev inn bibeltekst med skrifttypen angelic war. Motiver og tekst er printet ut på lyseblått papir. Så måtte jeg måle og finne ut hvor det skulle brettes og skjæres på den mørkeblå bakgrunnskartongen. Disse er veldig greie å lage når man først er ferdig med malen :-)
Til venstre vises kortet ovenfra. Hvert kort ligger i en egen cellofanpose. På selve julemessa kommer ett kort til å stå fremme som visning og resten være innpakket.
Slike lyslykter laget jeg til julemessa i fjor også. Noen glass ble dekorert med blonder på en tidligere hobbykveld, men nå har jeg limt på siste blinget rundt toppen.
Det er mye forskjellig man kan dekorere med rundt kanten :-)
More craft preparations for the Christmas fair. The 3D cards were made at a combined birthday and craft party yesterday evening. I'm sorry I never saved the link to the picture that once inspired me to make these cards... The glass jar lanterns are made with lace fabric, mod podge, glue, pearl necklaces and other bling-blings :-)

2 kommentarer:

Nenne sa...

Hei, har du hatt bursdag....gratulerer så mye:)). Mye fint dokk ha laga, og mange fine kjoler!!:)

Englemor sa...

Ikke min bursdag, nei... Men kjekt å finne en anledning til å lage ting sammen :-)