onsdag 4. september 2013

Å dekorere rømmebokser

I dag var det semesteroppstart på barneklubben på bedehuset, og 26 barn møtte. Kjempebra! Formingsaktivitet var å dekorere rømmebokser fra Q-meieriene med skrulokk. Nesten alle jenter jeg kjenner liker småbokser for å ha all verdens dilldall oppi :-) Det er forresten rart hvordan jeg noen ganger før hobbystunden tenker at aktiviteten kanskje blir litt for enkel og kjedelig, og så elsker ungene den!

Papir ble limt på utsiden av boksen og midt på lokket, deretter fikk de pynte som de ville med blomster, "diamanter" og sommerfugler/øyenstikkere i klarplastikk. Gummistrikkene rundt boksene er for å holde papiret på plass mens limet tørker.
Her er malen jeg laget til papiret som skulle utenpå boksen. Som mal til sirkelen midt på lokket tok jeg bare et passende melkeglass :-)
Kids' club at our bethel had its semester startup today, and 26 kids attended. Great! Decorating empty sour cream containers into pretty little boxes was the crafting activity. Funny how I prior to the session think that a craft might be too simple or boring, and then the kids absolutely love it!

Ingen kommentarer: