tirsdag 13. november 2012

Hermetikk-lyslykter

Disse boksene har jeg kun borret hull i (som mønster brukte jeg pepperkakeformer...) og spraymalet hvit. Det er mulig det kommer metalltrådhank el.l på dem etterhvert.
Her er flere blondeglasslykter. En har hvitt velurbånd med strassklips som toppdekor, mens den andre er kantet med et avklipt perlekjede (halv pris av rød pris på Kappahl...).

Her testet jeg å straymale boksen gjennom en blonde. Det funket forsåvidt godt, men å borre hull gjorde ikke boksen finere. Blondemønsteret kommer ikke til sin rett i mørket, og siden hullene er midten av blomsten (eller i et par tilfeller; rundt blomsten), danner ikke lyshullene noe tydelig mønster. Tror jeg lar det være med denne ene som test ;-)
Inspired by an article on a Christmas fair, I've attempted to make lanterns from metal cans. Pattern (from cookie cutters...) is drilled, then it's spray painted. I came up with the idea of lace painting it, and then drill holes, but I'm not as pleased with this result...

2 kommentarer:

Nenne sa...

Kjempefine lyslykter, både med hull og blonder:):). Sånn skal jeg kjøpe ja:-))

frøken ij sa...

Disse likte jeg!
Den gangen vi kjøpte hytta vår hadde jeg en slags plan om å bruke hermetikkbokser til å ha lys i, så langt kom jeg aldri.. kanskje jeg må tenke litt på det igjen ;)