torsdag 1. november 2012

Hallo Venn

I går var det 31.oktober, og mange rundt om i landet gikk "knask eller knep" i skumle kostymer. Hallo Venn er et godt og skremselsfritt alternativ, der går ungene rundt på stasjoner i et lokale og får godteri etter fullført aktivitet. I år ville ungene ha nye kostymer, men i butikkene er det for det meste skumle utkledningsklær for tiden, så da ble "Stoff&Stil" og symaskinen god å ha :-)

Minstesnuppa var påfugl, med ekte fjær i håret og skjørt med tyllstrimler i påfuglfarger. Prinsen var Super Mario: hatten er sydd i fleece-restestoff (se tips til hattemønsteret her), og buksa i blå jersey. Seler og klaff er sydd på sist, slik at de lett kan tas av, og da har han ei go'bukse :-) Eldstesnuppa var Cleopatra med hvit fleecekjole (fra i fjor da hun var Heksa Hvit fra Narnia) med gullbelte og glitrende hårbånd.

"Hallo Venn" (=Hello Friend) is a non-scary celebration and alternative to Halloween, and our kids dressed as a peacock, Super Mario (instruction for hat here) and Cleopatra. Since the stores are only offering scary masks and outfits now, the sewing machine came in handy :-)

1 kommentar:

Birkus sa...

"Hallo venn" virker som en utroig flott samlig. Og så flotte kostymer.