fredag 14. september 2012

Allergivennlig sjokoladekake

I dag skal prinsen vår i bursdagsselskap for første gang etter at vi fant ut at han er allergisk mot bl.a  hvete. Tidligere har jeg ofte bakt Crazy Chocolate Cake hvis vi har hatt besøk av allergikere, den er nemlig uten melk og egg. I dag byttet jeg ut hvetemel med havremel (som jeg akkurat oppdaget at de solgte på Rema...) og laget muffins av kakerøren. Resultatet ble saftige muffins med god smak! Hurra :-)

Stek muffinsene midt i ovnen ved 190 grader i 23 min. Avkjøl på rist.


My son is going to a birthday party for the first time this afternoon since he was diagnosed with wheat intolerance. When expecting allergic guests, I often bake the Crazy Chocolate Cake, because it's egg and milk free. Today I simply replaced wheat with oatmeal, and the cupcakes turned out moist and tasty! Hooray :-)

1 kommentar:

Nina Rigmors Hus og hjem sa...

De så kjempe gode ut! Utrolig hva man kan få til uten mel og melk!