mandag 13. august 2012

Bryllupskake med marsipanhortensia


Datter til et vennepar giftet seg i helga, og jeg ble spurt om å lage bryllupskaka. Brudeparet selv ønsket seg pasjonsostekake, og jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften. Kjeksebunn erstattet nøttebunn, og gelelokk ble droppet, alt etter parets ønsker. Istedet ble kakene glasert med smeltet hvit sjokolade, 600 g tilsammen på alle tre kakene.
Brudebuketten besto av blå hortensia, og bildene over viser hvordan jeg laget marsipanvarianten til kakedekorasjon. En stor hortensia prydet den midterste kaken, mens mindre utgaver på ulike vis pyntet de to andre kakene. Melisglasur og hvite sommerfugler i hvit marsipan var også en del av dekorasjonen.
The daughter of friends of ours married this weekend, and I was asked to make the wedding cake. The base is non-baked passion fruit cheesecake, and it's glazed with white chocolate melt. Since Hydrangea constituted the bridal bouquet, I made marzipan versions to decorate the cake, along with white marzipan butterflies and white icing.

Ingen kommentarer: