torsdag 31. mai 2012

Strikkede dukkeklær


Forrige helg startet vi campingsesongen med ei strålende helg i Østersund sammen med hele storfamilien på min side. Det var såpass koselig at det ble snakk om å gjøre det til en fast pinsetradisjon :-) Det tar 3,5 time å kjøre til Østersund, og i bilen strikket jeg på den rosastripete dukkedressen. Og siden jeg var bronkittforkjølet, valgte jeg å sitte på kanten da resten av gjengen koste seg i Storsjøbadet, så da strikket jeg litt da også :-)

Mønster: Småstrikk 3 Dukkeklær fra Rauma (Pannebånd eget design: 80m)
Garn: Silja (50g av hver farge)
Pinner: 2,5mm og 3mm

Den turkise jakken på bildet under strikket jeg på i fjor sommer, men da jeg skulle montere den, fant jeg ikke den ene armen, så den ble "midlertidig" lagt bort. Forrige helg fant jeg armen, - i campingvognen! Så nå er jakken ferdigmontert, og en lue er strikket som tilbehør.


We spent the Pentecost in Sweden, and since it's a 3,5 hours drive to get there, I knitted in the car. The result from the weekend was the pink babysuit for the doll. The blue jacket was knitted last summer, but now I finally got it assembled after having found the missing arm in our caravan this weekend. A hat with similar pattern is neat accessory :-)

1 kommentar:

Nina Rigmors Hus og hjem sa...

Heldig dukkemor som får så flotte klær! Håper eksamen gikk bra;-)