onsdag 16. mai 2012

Kaker til 17.mai


4.klasse-foreldrene arrangerer 17.mai på barneskolen, så da må vi stille med fire kaker fra hver elev. Selv uten baking har man vel som regel nok å gjøre til denne dagen, så pynten fikk bli som den ble. En kake er til og med uten pynt, og det er jo godt gjort til å være meg ;-)

Ananas- og bananmuffinsene er pyntet med osteglasur og pyntet i flaggfargene. Jeg så på et glass med blått strøssel på butikken i dag til 99kr, men fant ut at det var like greit å lage selv. Helt gratis :-) Ha perlesukker i en pose, tilsett noen dråper blå konditorfarge, og bland inn.


Appelsinfromasj på nøttebunn pyntet med jordbærsaus, friske jordbær og sommerfugler av lys kokesjokolade.

Og tilslutt fromasjkake med fruktblanding, dekorert med smeltet sjokolade og frukt. Kakene skal leveres ferdig oppdelt, og denne kaka er litt "skjelven", så den får stå i formen enn så lenge ;-)


Parents of the 4th graders are arranging our local school's reception on the Constitution Day tomorrow, and all pupils are to bring 4 cakes each. I've made one plain cake, while the decoration on the other 3 are relatively simple.

1 kommentar:

Åshild sa...

-høres hektisk ut å skulle ha med 4 kaker, ja! Ikke verst at du klarte å levere en kake som ikke var pyntet...Men så var de andre desto mere delikate! Husker ennå så deilig de smakte de "cupcake"ene som du hadde med på barselbesøk i fjor!