Sausage rolls are a tasty variation from the pastry horns with ham filling I usually pack in my kids' bags when they are off to a school outing. The rolls are kept in the freezer, and they defrost relatively quickly.
torsdag 19. januar 2012
Innbakte pølser
De to yngste ungene er på tur med skolen hver uke, og da liker de å ha med litt annen mat enn vanlig matpakke. Som regel har jeg en pose med skinkehorn i fryseren som de kan varme på bålet, men det er jo godt å variere litt, så idag har jeg bakt innbakte pølser. Lag vanlig rundstykkedeig, og etter forheving trilles lengder som snurres rundt pølsa. Etterhev og stek ved 220 grader midt i ovnen til deigen har fått gylden brun farge.

Sausage rolls are a tasty variation from the pastry horns with ham filling I usually pack in my kids' bags when they are off to a school outing. The rolls are kept in the freezer, and they defrost relatively quickly.
Sausage rolls are a tasty variation from the pastry horns with ham filling I usually pack in my kids' bags when they are off to a school outing. The rolls are kept in the freezer, and they defrost relatively quickly.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar