lørdag 5. november 2011

6års-feiring

Minsteprinsessa blir snart 6 år, og i går hadde hun jenteselskap. Endelig en anledning til å bake litt :-) Som vanlig måtte vi jo ha sjokoladekake pyntet som en prinsesse:


















To ulike geléer ble helt i to lag i drikkeglass, og rett før servering fylte vi på med vaniljesaus og satte på partyparaplyer.


















Bananmuffinsene fikk en sart rosa glasur, og på toppen er Hello Kitty-etterligninger i melisglasur. Sløyfa er i rosa marsipan, mens øyne, munn og værhår er fra en strøsselboks fra Dr.Oetker (kjøpt på Mega)













Vi lekte "sett sløyfa på Hello Kitty". Pappsløyfa har en magnet på baksiden, og ansiktet er teipet fast til kjøleskapet.














En av gavene inneholdt et sminkesett, der det bl.a var et sett rosaglitrende løsnegler... De ville hun prøve på idag, men de forsvant fort av igjen - hun oppdaget nemlig at hun ikke fikk til å bruke fingrene som hun ville :-)













Our youngest princess celebrated her 6th
birthday with friends yesterday, and we served jell-o, chocolate cake decorated as a princess and cupcakes with homemade Hello Kitty lookalikes made with confectionary sugar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerer med dagen til lille-prinsessa! Prinsesse-kaka er jo nydelig! Hello Kitty er populært for prinsessa her i huset også - gode ideer! Åshild