søndag 10. oktober 2010

Designermamma

Ville bare reklamere litt for min kreative mamma idag, siden hun ikke har egen blogg... Hun kan nå med rette kalle seg en designer: Rauma har kommet ut med et nytt strikkehefte med mønster på votter, og alle mønstrene er laget av henne! Gratulerer, fantastisk :-)

My mum has designed different pattern for mittens, and the yarn producer Rauma has published a pattern leaflet with her designs. Great work, and congratulations!

4 kommentarer:

Nina Rigmors Hus og hjem sa...

Vov!! Imponert, det er ikke verst! Du må hilse a mor å gratulere;)

Fargevandring sa...

Hei! Har ikke vært innom bloggen din på lenge og i kveld fant jeg på at jeg måtte titte innom. Og hva ser jeg?... min gode kollega har designet disse vottene. Det visste jeg ikke! Garatulerer fra meg! hilsen Anne Lise

Åshild sa...

-Så stilig! Er mønsteret på barnevotter med engel på inni der også? Solveig fikk et par sånne av din mor, og de er absolutte favoritter! Du må hilse henne så mye! Jeg skal be mamma kjøpe et sånt hefte...

Marn-Anne sa...

Oj, så flott, men det var jo ikke overraskende, så flink som hun er. Du må hilse så mye fra meg. Skal se etter det hefte neste gang jeg er på garnbutikken her. Marn-Anne.