tirsdag 22. juni 2010

Pokemonparty

Englegutten fyller straks 6 år, og i går hadde han selskap. Han ønsket seg Pokemonparty, og slik ble det :-) Stemningen var under taket med 18 barn ( hvorav 16 var gutter...), og jeg var takknemlig for at husbonden og to mødre var der sammen med meg!


Pinjata under produksjon inspirert av denne versjonen. Dette bildet er tatt før pinjataen revnet pga utvidet ballong... Men med husmorteip kan det meste reddes :-)

Ferdig fylt med godteri og malt som en Pokeball

Pikachu fikk pryde bursdagskaka i år. Den er skjært ut av kjevlet marsipan og dekorert med børstet kakao som skyggepartier og ellers farget melisglasur.

Vaniljekjeks pyntet som pokemon-baller. Disse ble veldig populære!!

Det finnes ikke ferdige fat eller krus med pokemonbilder, så da må man lage sitt eget! Laget bordbrikkene på Photoshop, printet ut og laminerte. Bordbrikkene tok de med seg hjem, de kan f.eks brukes til dørskilt e.l. Pokemonfonten lastet jeg ned herfra.

Fargelegging av pokemonbilde var en kjekk (og rolig!!!) aktivitet.

Her er en litt mer høylydt aktivitet: pokemonbingo (ark printet ut herfra). Alle skulle absolutt helt opp i ansiktet mitt og rope hver gang de krysset av en figur. Fantastisk engasjement :-)
Men den aktiviteten som kanskje skapte mest liv var denne: jeg hadde fylt opp vannballonger, og ungene fikk kaste i tur og orden på husbonden!
-
The pics published show items and events from angel boy's Pokemon party yesterday.

2 kommentarer:

Nina Rigmors Hus og hjem sa...

IMPONERT !!

Kjebekk sa...

Så moro dette så ut. Du er jo så kreativ. Vi gleder oss veldig til vi også skal få gleden av å komme i barnebursdager til Aarslands:-)